Els nostres vins

L'amor i la delicadesa a cada gra de raïm

NONA

Garnatxa, Syrah, Merlot

Fermentació/maceració durant 10 dies a temperatura controlada entre 22ºC i 28ºC. Conservació en dipòsits d'acer inoxidable durant 10 mesos. Posterior criança en ampolla.

Maridatge amb carn vermella, carn blanca, formatge, embotits, plats guisats.

Veure més

Les Brugueres
Blanc

Garnatxa Blanca

Maceració pelicular pre-fermentativa. Fermentació a 17ºC - 18ºC en dipòsits d'acer inoxidable amb les mares durant 5 mesos.

Maridatge amb peix, marisc, carn blanca, formatge, embotits, pasta, arrossos i ensalades.

Veure més

Les Brugueres
Negre

60% Garnatxa Negra i 40% de Syrah

Primera part de la fermentació amb llevats indígenes. Criança durant 10 mesos en barriques de roure de 300 litres (70%) i en dipòsits d'acer inoxidable (30%).

Maridatge amb carn blanca i vermella, peix blau i de roca, arrossos, formmatges i pasta.

Veure més

Iugiter

Garnatxa Negra i Samsó

Fermentació a 24ºC. Maceració/fermentació en dipòsits i botes de 600l a temperatura controlada. Envelliment de 18 mesos en botes de roure francès de distintes mesures. Posterior criança en ampolla durant 48 mesos.

Maridatge amb formatge, carn vermella, blanca i de caça, arrossos de carn, guisats.

Llegir més

Primera Vinya
Les Brugueres

Garnatxa Blanca

Primera part de la fermentacióo amb llevat indígena. Maceració amb les pells durant 48 hores. Fermentació a 15ºC en botes de 400 litres de roure francès.

Llegir més

VOLTONS

Garnatxa Negra i Carinyena

Maceració en fred i fermentació amb les pells. criança durant 12 mesos en barriques de roure francès i austríac de 500 litres. Criança en celler mínima de 18 mesos.

Maridatge amb formatges, pernil de glà, carn vermella i caça. Un vi molt gastronòmic que, degut a la seva frescor, es pot gaudir ttambé fora d'àpats.

Llegir més

Antecessor
Les Brugueres

Garnatxa Blanca

Maceració i fermentació amb les pells. Criança durant 18 mesos a barriques de roure de 225 litres i amb tel biològic. Criança de llarga durada en ampolla. Aquesta elaboració ho fa únic a la seva categoria dins dels vins del Priorat.

Llegir més